NYC Marathon

Zoals beloofd en speciaal om Geert 'Gitaar' Vanvaerenbergh (ex-Self-Made Men en nu Mellow Man) aan te moedigen tijdens zijn allereerste New York City Marathon (speciaal gevolgd en begeleid door Canvas), zal ik op zondag 5 november in New York zijn.

Geert Gitaar, bedrijfsleider en vader van 2 kindjes, is in de aanloop van deze marathon 15kg kwijtgespeeld (en "dat verdient een bloemetje"!) en hoopt de koers af te haspelen in 4u30 tot 5u. Zie de blog van Geert.

Het belooft een uitermate leuke en spannende dag te worden met heel veel volk.
Er wordt gestart op Staten Island. Via de Verazano-Narrows Bridge komen de lopers terecht in Brooklyn en dan gaat het via Queens en de Queensboro Bridge (East River), na 25km, richting Manhattan en The Bronx (35km). De uiteindelijke aankomst is voorzien in het zuiden van Central Park. Gedetailleerd plan vind je hier.
En dus, gewapend met fototoestel en een goei frisse (Belgische) pint, moet ik Geert zien te pakken te krijgen aan de finish.

Comments

Ingediend door Hilde op 23/10/2006

Ben ondertussen gaan piepen op Geert's blog (en die van Canvas). Die is goed bezig, ben een tikkeltje jaloers, zie...Je brengt ons toch ook een klein verslagske uit? Groetjes,

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.