Sydney (deel 2)

Vermits Sara woensdagnacht beetje ziek leek te worden, gingen we het donderdag wat rustiger aan doen... In bed gelegen tot de middag en vervolgens gaan middageten ergens in Darling Harbour samen met Remy Beauclair (de co-piloot van dienst).

Daarna nog snel nog wat geshopt (o.a. extra valies gaan kopen, wat wil je met al dat gewinkel) en om 17u zijn we naar de IMAX-film "Wild Safari 3D" gaan kijken. Roos was zodanig onder de indruk van de beelden en het lawaai, dat Kristel even aan de kant is moeten gaan zitten met haar. Ze is dan maar in slaap gevallen, en ook Sara heeft het einde van de film niet gehaald.
Hoog tijd dus om snel iets te eten te zoeken, en op de kamer wat "uit te bollen".

Vrijdag, laatste uitslaap-dag, en Sara heeft voor de 3de dag op rij meer dan 12u aan één stuk geslapen! We hebben haar maar laten doen, want het was precies wel heel erg nodig! ;-)
Op de agenda vandaag: een toertje met de monorail, slenteren in Paddy's Market en een laatste bezoekje aan het beroemde Sydney Opera House!

Een laatste glasje, de zonsondergang en een kleine regenboog...

Voilà, de batterijen zijn weer wat bij opgeladen! Het zal nodig zijn want de komende weken wordt het weer heel druk: eerst effe terug naar Tahiti, dan via Los Angeles naar België, vervolgens op verlof naar Lanzarote, twee vrijgezellenavonden, terugreis naar Tahiti, school,...

Comments

Ingediend door @nn op 24/03/2006

Wat een trip en wat een vooruitzichten nog, amai...Die kleine Sara is vast nog moe van haar trip naar Belgie en nu was ze in Sydney en dan weer Tahiti, ik vrees dat je nog wel een paar weken met een ge-jetlag-de meid gaat zitten. Laat ze maar lekker veel slapen, is voor alles goed.

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.