Roxy Music

De blikvanger op het driedaagse festival Suikerrock wordt Roxy Music, dat op vrijdag 29 juli zal optreden. In de afgelopen 35 jaar scoorden Roxy Music en Bryan Ferry solo een indrukwekkend aantal hits, waaronder 'Love is the drug', 'Let's stick together', 'Avalon' en de John Lennon cover 'Jealous guy'.
Websites: www.roxymusic.co.uk, www.roxyrama.com en www.bryanferry.com

Andere topnamen zijn Melanie C. (ex- Spice Girls) op 29 juli, Stash, 't Hof van Commerce en Arno op 30 juli en UB40, Clouseau en Natalia op 31 juli. Op 30 juli staan geprogrammeerd, maar daar komen zeker nog topnamen bij.

Suikerrock is met meer dan 100.000 bezoekers de afgelopen jaren een van de grootste stadsfestivals geworden. Dat zal wellicht zo blijven. Want het is al vier jaar geleden dat Bryan Ferry en Roxy Music nog eens te zien waren in België. In 2001 waren ze headliner in Rock Werchter en traden ze ook op in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis.

Ook nieuw dit jaar: voorverkoop! Wens je zeker te zijn van een plaatse op Suikerrock, koop dan nu al je tickets via www.teleticketservice.com

Reactie toevoegen

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.